Your cart is empty!
Vezi Coș Plasează Comanda
Cart subtotal: 0.00 lei

BLENDER PROFESIONAL SMART MIX PRO

DE CE SA ALEG BLENDERUL PROFESIONAL SMART MIX PRO

Blenderul Profesional SMART MIX PRO aduce calitatea blenderelor profesionale la un preț accesibil.

Îți prezentăm mai jos câteva din caracteristicile blenderului profesional care îl fac atât de performant:

Blender Smart Mix

MOTOR DE MARE PUTERE

Mixează orice.

Motorul blenderului profesional SMART MIX PRO este un motor german cu bobinaj 100% din cupru și o putere de 1800W (2,5 cai putere), având o viteză variabilă începând de la 1.500 până la 46000 RPM. Această putere incredibilă permite blenderului profesional să emulsioneze perfect supe, sosuri sau smoothie-uri dar, în același timp, să spargă gheața sau să macine boabe de cafea/cereale fără nicio problemă. De asemenea, configurația sa îl face ideal de folosit și în scop comercial. Blenderul Profesional SMART MIX PRO este prevăzut cu un ventilator care contribuie la răcirea motorului și cu un senzor încoporat pentru detectarea supra-încălzirii, care închide aparatul în caz de urgență, prelungind astfel viața motorului.

SMOOTHIES

LAMĂ ȘI PIESE DE OȚEL

Adevărata garanție a durabilității

Ansamblul de tăiere este format din opt lame japoneze din aliaj de titan și oțel inoxidabil și este fixat într-o bucșă dublă de antrenare produsă de NSK Japonia, una dintre cele mai vechi și cunoscute companii de rulmenți din lume facandu-l un blender profesional. Bucșa învârte lama, transferând puterea motorului către lamă. În cazul blenderelor profesionale, este important ca aceste piese să fie din metal iar nu din plastic, care s-ar sparge sau crăpa la o folosire intensă. Astfel, prin piesele sale componente de înaltă calitate, blenderul profesional SMART MIX PRO oferă garanția durabilității în cazul uzului intens.

CAFEA

UN SINGUR VAS PENTRU TOATE INGREDIENTELE

Mixează atât ingrediente lichide cât și uscate în același vas

Indiferent dacă vreți să faceți un smoothie sau să măcinați cereale pentru făină sau boabe de cafea pentru o cafea proaspătă și aromată, nu este nevoie de vase separate. Vasul din Tritan al blenderului profesional SMART MIX PRO este astfel construit încât să poată realiza toate aceste operațiuni fără a se strica, rezistând atât la temperaturi ridicate (supe fierbinți) cât și joase (gheață, înghețată). Vasul nu conține BPA și are o capacitate de 2,5 litri. În plus, blenderul profesional SMART MIX PRO vine însoțit de un dispozitiv de împingere a alimentelor, care ajută foarte mult la mixarea mai rapidă și eficientă a acestora.

FAINA

INTERFAȚĂ SIMPLU DE FOLOSIT

Trei butoane, toate posibilitățile

Interfața blenderului profesional SMART MIX PRO este intuitivă și ușor de folosit. Blenderul profesional are doar trei butoane: un buton PORNIT/OPRIT, un buton rotativ care ajustează viteza și un buton PULSE pentru un plus de putere. Butonul rotativ este înconjurat de gradații care arată ce putere să folosim pentru fiecare categorie de ingrediente. Simplu, fără bătăi de cap și fără grija că interfața electronică ar putea să se defecteze.

CARNE

VAS UȘOR DE CURĂȚAT

Vas curat în doar 30 secunde!

Baza vasului blenderului este suficient de lată încât să permită o golire și o curățare rapidă și eficientă. Pentru a-l spăla, este suficient să umpleți vasul cu apă și să adăugați un strop de detergent, iar apoi să mixați încă o dată la viteză maximă timp de 30 sec.-1 min. Mișcarea de centrifugare va fi suficientă pentru a îndepărta murdăria. Goliți, clătiți și atât!

SUPE